IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

Serdecznie zapraszamy do organizowania u nas różnego typu imprez okolicznościowych.

Nasze gospodarstwo umożliwia organizację imprez na ok. 80 osób.

Imprezy mogą być organizowane w środku obiektu jak i na zewnątrz, bo dysponujemy altanami i namiotem 60 m2.

Uniwersalność i specyfika obiektu pozwala na organizacje różnego rodzaju imprez takich jak śluby w plenerze, wesela, chrzciny, urodziny lub imieniny, wieczory kawalerskie i panieńskie, imprezy integracyjne, stypy itp.

Unikatowe wnętrza i teren naszego gospodarstwa pozwala na dowolną aranżację imprez. Możliwe jest stosowanie własnych dekoracji.

Menu dostosowujemy do indywidualnych potrzeb. Możemy też wykonać wstępną wycenę uroczystości i podesłać ją droga mailową.

Dysponujemy też noclegami na miejscu, więcej szczegółów znajdą Państwo >> tutaj <<

Propozycje zestawów dań na imprezy okolicznościowe


Zupy: rosół, flaki, zupa meksykańska, barszczyk czerwony z krokietami z mięsem, zupa papieska, żurek z kiełbasą lub zupa węgierska

Drugie dania:
1. Kotlet schabowy, dewolaj z żółtym serem, masłem i natką, eskalopki z szynką konserwową serem i pomidorem, koperta z pieczarką

2. Zrazy w sosie, karkówka, sztuka mięsa w sosie lub sznycle z indyka w sosie śliwkowo – śmietanowym + kluski śląskie lub pyzy ze skwarkami i cebulką

3. Udka faszerowane z mięsem mielonym, pałki z kurczaka, udziec z indyka lub żeberka w przyprawie gyros, bigos

Surówki: kapusta pekińska, czerwona, biała, wiosenna, grecka, mizeria

Dodatki do drugiego dania: ziemniaki, frytki, kasza kuskus, pieczarka duszona, kluski śląskie, pyzy ze skwarkami i cebulką, pierogi z kapustą i grzybami, warzywa z wody ( brokuł, marchewka, fasolka, kalafior)

Przystawki:
1. Wędlina od masarza (szynka, baleron, polędwica), boczek pieczony, kabanosy, salami

2. Schab w galarecie z morelą, schab w galarecie ze śliwką, schab w galarecie z chrzanem, skrzydełka nadziewane, kurczak faszerowany

3. Ryba po grecku, ryba po japońsku

4. Roladki śledziowe / śledź marynowany w cebulce / śledź po kaszubsku

5. Pomidory z mozzarellą + świeży ogórek

6. Jajka nadziewane z szynką i szczypiorkiem, pieczarką

7. Paluszki drobiowe z sosem czosnkowym

8. Rolada szpinakowa, serowa

Sałatki: jarzynowa, hawajska z kurczakiem wędzonym i ananasem, pieczarkowa, sałatka gyros, grecka z serem feta

Napoje: coca-cola, fanta, sprite, lift, dodoni, woda mineralna, soki w kartonach do dzbanka

Ciastko: sernik, wawelska, wiórkowiec, makowiec, snikers, królewiec, szarlotka zwykła, szarlotka na zimno, keks, piernik, wafle + tort

Owoce: w zależności od sezonu

Stół wiejski na zamówienie